• Concerts, escape room a l’aire lliure o inflables per a la canalla són només algunes de les propostes que hi haurà l’1 i 2 de juliol a la Granja dels Frares.
  • Les dues jornades festives donen el tret de sortida a totes les activitats d’estiu del nostre municipi.

VEURE CARTELL

La regidoria de Cultura i Festes del nostre consistori recupera, aquest 2022, la tradicional Festa de la Granja de dos dies. Encara que l’any passat se’n va fer una versió reduïda, enguany tornen dues jornades plenes d’activitats que, com és habitual, serveixen per donar el tret de sortida al calendari festiu estiuenc del nostre poble.

La festa començarà divendres 1 de juliol a les 20 hores amb una excursió fins a la Granja dels Frares i un sopar de carmanyola en arribar allà. Un sopar que cal reservar, el preu és de 2 € i inclou aigua i coca de recapte. A més, a les 23 hores, hi haurà concert amb el grup Músics de carrer – Tribut a Txarango, per amenitzar la vetllada.

Ja dissabte 2 de juliol, trencaran el gel l’escape room “SOS Planeta Terra” i diverses atraccions inflables, tot plegat a partir de les 18.30 hores. A les 20 hores es farà missa a l’ermita, i a les 20.30 hores el Ball de Capgrossos petits de l’Embruix agafarà el protagonisme. A les 21.30 hores serà el moment del Sopar a la fresca, amb pa amb tomàquet i embotit, gelat, aigua i vi. Els tiquets pel sopar costen 6 €, la fiança de neteja de la taula, 1 €, i les cadires de la canalla, 2 €. A les 23 hores, Agustín Aspa y su grupo Habana posaran música a la nit.

“Creiem que tothom té moltes ganes d’una Festa de la Granja com les de sempre”, apunten les dues regidores de l’àrea, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas, “per això recuperem les propostes de sempre i mantenim l’escape room, com l’any passat, que va ser un èxit i va agradar molt a tothom”.

Les inscripcions per als sopars i l’escape room es poden fer fins al 27 de juny a l’oficina del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores.