• Els treballs començaran pròximament.
  • El consistori convocarà el veïnat afectat a una reunió per tal d’explicar-li amb detall el desenvolupament del projecte.

Ja s’han adjudicat les obres de remodelació de la rambla Joan Maragall del nostre municipi, de les quals s’encarregarà l’empresa Auxiliar de Firmes y Carreteras Sorigué i amb qui s’ha formalitzat el contracte per 620.652,61 euros. Els treballs es desenvoluparan en dues fases: inicialment, es millorarà el segon tram de la via, i tot seguit el que toca a l’antiga estació de tren.

Es tracta d’un projecte amb un termini previst d’execució d’entre sis i set mesos i que començaran molt aviat. Entre altres, es renovarà l’enllumenat públic, es millorarà l’accessibilitat i se suprimiran les barreres arquitectòniques, a més d’adequar tota la xarxa de serveis d’aigua, electricitat i clavegueram.

L’alcalde i regidor d’Urbanisme, Eloi Calbet, indica que “es tracta d’unes obres que donaran una nova imatge a la nostra rambla, millorant-la en molts aspectes i dignificant el passeig més important del poble”. El també regidor d’Urbanisme, Pere Domingo, manifesta ser conscient que hi haurà diverses afectacions de cara al veïnat, “per això convocarem tothom que viu a la zona a una reunió per tal de poder explicar amb detall com anirà el desenvolupament del projecte”. En aquest sentit, tots dos han remarcat que s’intentarà minimitzar l’impacte de les obres en el dia a dia.

Així mateix, s’ha habilitat un canal de Telegram on s’anirà informant de les incidències que hi pugui haver, així com d’avisos puntuals de talls de subministraments o canvis en les afectacions a la mobilitat o el trànsit rodat. S’hi pot accedir a través de t.me/obresRamblaElMorell o buscant Obres Rambla El Morell en el cercador de l’aplicació.

De cara a finals d’any es preveu executar una altra fase de millora de la rambla, en aquest cas al tram superior, on s’ubica el Centre de Serveis per a la Gent Gran.