• El consistori aposta per celebrar més endavant la mostra d’artesania, gastronomia, comerç i entitats del nostre municipi.
  • La decisió es prendrà conjuntament entre la regidoria de Promoció econòmica i l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell.

En condicions normals, aquest mateix cap de setmana s’hauria de celebrar una nova edició de la Terrafira, la mostra d’artesania, gastronomia, comerç i entitats del nostre municipi. Un esdeveniment que, amb les restriccions actuals, no es pot dur a terme com desitjaria la regidoria de Promoció econòmica del nostre consistori.

“El més bonic era l’ambient que es creava amb tots els estands, i les activitats culturals i gastronòmiques paral·leles, que actualment no es poden realitzar”, indica la regidora de Promoció econòmica, Mònica Casas.

L’Ajuntament, doncs, ha pres la decisió d’ajornar la cita i mirarà de situar-la de nou en el calendari. Les dates es consensuaran amb l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell, amb l’esperança que abans d’acabar l’any es pugui realitzar una Terrafira amb seguretat i totes les garanties.