• El concert tindrà lloc dijous 11 d’agost a les 22 hores i al Jardí de l’Ajuntament.
  • Es tracta d’un trio de veu, violí i piano que té present en tot moment l’herència de Bach.

DESCARREGA’T EL PROGRAMA

La formació Sambach serà l’encarregada, en aquesta cinquena edició, de donar el tret de sortida als Dijous d’estiu. Es tracta d’un trio de veu, violí i piano que presentarà un viatge en el temps i l’espai, que endinsarà el públic en la música des de mitjans del segle XIX a mitjans del segle X, fent parada a les melodies del Paral·lel de Barcelona, l’Alemanya de Bertol Brecht o la Nova York de Kurt Weil. Tot plegat amb l’herència de Johann Sebastian Bach present en tot moment.

El concert, titulat Sambach Capítol 1, tindrà lloc aquest dijous 11 d’agost a les 22 hores i al Jardí de l’Ajuntament. L’entrada serà lliure i gratuïta.

Els Dijous d’estiu, que organitza cada any la regidoria de Cultura i festes del nostre consistori, constaten l’aposta per la cultura fins i tot durant aquest mes festiu per excel·lència. “La idea és que no s’aturin les cites culturals i que, tot i les vacances, la ciutadania tingui opcions per sortir”, indiquen les regidores de l’àrea, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas.

La pròxima cita serà dijous 18 d’agost, també a les 22 hores i al Jardí de l’Ajuntament, amb les havaneres dels reusencs Grup Balandra.