• Més de 25 parades van omplir, aquest diumenge, el pati del Centre de Dia.
  • Molt probablement, abans d’acabar l’any se’n farà una nova edició.

Satisfacció generalitzada amb la segona edició del Mercat de segona mà del nostre municipi. Una activitat impulsada des de la regidoria de Promoció econòmica del nostre consistori que va tenir lloc aquest diumenge al pati del Centre de Dia.

Així, més de 25 parades van omplir l’espai de 10 a 14 hores, en una jornada força calorosa, amb un vermut popular al migdia i que va reunir al voltant de 200 assistents.

“Les persones participants van estar satisfetes amb el canvi d’ubicació respecte a la primera edició, tot i l’acusada calor d’aquest diumenge”, exposa la regidora de l’àrea, Mònica Casas. També val la pena destacar la gran varietat de productes que s’hi van poder comprar, “des de roba fins a joguines i complements per a la llar, passant per sabates, articles d’esport, decoració, llibres… Tot plegat, en bon estat i apostant per la reutilització i la reducció dels residus, fent honor al lema de l’activitat, ven allò que no utilitzes, troba allò que necessites”, continua Casas.

La valoració d’aquelles persones que van posar parada es tindrà molt en compte des de la regidoria de cara a pròximes edicions. De fet, Casas avança que “abans d’acabar l’any, molt probablement en farem la tercera”. Així mateix, també reconeix que es valoraran altres ubicacions, com podria ser la rambla.