• Al voltant de 150 infants han passat pel campus de l’entitat.
  • El club va allargar l’activitat dues setmanes més per l’alta demanda dels participants.

El CD Morell ha viscut un estiu molt intens, i és que des del passat 28 de juny i fins al 13 d’agost ha realitzat el seu tradicional campus, amb tecnificació de futbol, piscina, jocs i moltes altres opcions de lleure. Una proposta adreçada a infants nascuts entre el 2005 i el 2018, i que n’ha acollit pràcticament 150 en total.

Tal com expliquen des de l’entitat esportiva del nostre municipi, la majoria dels participants acabaven apuntant-se a més setmanes de les que havien previst en un inici, per la qual cosa estan molt agraïts, i és per això que van acabar allargant les activitats dues setmanes més, del 30 de juliol al 13 d’agost.

Un campus en què es van tenir molt en compte totes les mesures per evitar els contagis de Covid-19, amb presa de temperatura a l’entrada al camp, ús de gel hidroalcohòlic, grups reduïts, ús de mascareta en espais comuns i desinfecció de material.

Ara, ja es troben immersos en la preparació de la nova temporada. Els interessats en inscriure’s poden contactar amb el coordinador, Arnau Guinovart, al 654089519. De fet, la setmana passada va començar la pretemporada del primer equip, i aquesta setmana la inicien la resta de categories del club base.