• Es tracta d’una producció d’Els Pirates Teatre i el Maldà.
  • La cita serà aquest dissabte 7 de maig a les 20 hores.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ

Aquest dissabte arriba al Teatre Auditori del nostre municipi un clàssic de William Shakespeare. Es tracta de Somni d’una nit d’estiu, d’Els Pirates Teatre i el Maldà, amb la col·laboració de la Nau Ivanow i la Generalitat de Catalunya.

Sovint els somnis que més recordem són aquells que ens trasbalsen, els que ens inquieten, els que no ens deixen indiferents, els que fins i tot ens fan modificar la percepció que abans teníem de la realitat. El Somni d’una nit d’estiu és un d’aquests somnis. El més apassionat, canalla, absurd i inquietant que va tenir Shakespeare.

Els Pirates Teatre tornen a portar la reconeguda proposta després de la seva estrena, el 2017. El Somni és una festa? En gran part. Durant el dia es van coent els enganys. Durant la nit, es consumen. La nit és el moment d’alliberament, de festa, i és on els somnis es fan realitat.

La cita és aquest dissabte 7 de maig a les 20 hores. Pel que fa a les entrades, tenen un preu de 12 € i es poden adquirir online, a través de la plataforma elmorell.koobin.cat, a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a dijous de 16 a 20 hores, i a taquilla, una hora abans de l’espectacle.

La temporada teatral va arrencar el passat 14 de gener i s’allargarà fins al 14 de maig. La pròxima funció serà ja la darrera de la temporada, L’ombra d’en Peter Pan de la Cia. Som-hi Dansa, dissabte 14 de maig a les 19 hores.