• Dos anys després, el consistori recupera la celebració, que tindrà lloc divendres 2 de juliol.
  • En aquesta ocasió, constarà d’una caminada, un escape room a l’aire lliure i un sopar de carmanyola.

Les regidories de Cultura i Festes i Joventut del nostre consistori recuperen, aquest 2021, la tradicional Festa de la Granja, després que l’any passat la pandèmia de la Covid-19 impedís la seva celebració. Així, es torna a fer un acte que ha esdevingut la primera festa morellenca de l’estiu, i que enguany es farà el pròxim divendres 2 de juliol.

Una jornada que arrencarà a les set de la tarda amb una excursió fins a la Granja dels Frares que sortirà de davant del Centre de Serveis per a la Gent Gran. En arribar a la Granja, a partir de les vuit, tindrà lloc un escape room a l’aire lliure titulat “El tresor templer del Molí de la Granja”. Una manera molt divertida de descobrir el passat templer de la granja, amb una aventura teatralitzada en forma d’escape room que farà viatjar les persones participants fins a l’edat mitjana. Un repte que farà que tothom treballi en equip per aconseguir el tresor que amaga la Granja dels Frares. I el punt final a la festa el posarà un sopar de carmanyola, a partir de les nou del vespre. Un àpat que consistirà en aigua i coca de recapte, a un preu de dos euros.

Les inscripcions es podran fer a partir del 28 de juny i fins a l’1 de juliol a l’oficina del Centre Cultural, en horari de 17 a 20 hores. Pel que fa a l’escape room, es tracta d’una activitat per a tots els públics. Els grups han de ser de vuit persones com a màxim, i les inscripcions estan limitades a vint grups. Es recomana portar il·luminació (llanterna o frontal) i bon calçat.