• La ruta de tapes del Morell ofereix set propostes per a tots els gustos.
  • Hi haurà un premi a la millor tapa i un sorteig entre totes aquelles persones que completin la butlleta i tastin, almenys, sis tapes.

CONSULTA EL LLIBRET DE L’APATAPA

Un cop estrenat el calendari festiu de l’estiu morellenc, després de la Festa de la Granja i tan sols uns dies abans d’encarar la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, torna l’Apatapa. Després de dos anys d’aturada obligada, la 6a edició d’aquesta ruta gastronòmica aterra amb forces renovades, com una nova oportunitat de gaudir i degustar les millors tapes del nostre poble.

En la darrera edició es van servir més de 8.000 racions, i des de la regidoria de Promoció Econòmica del nostre consistori no han dubtat a tornar a apostar per aquesta iniciativa, que tindrà lloc entre el 15 i el 17 de juliol. Es tracta d’una proposta “que fa estiu i que convida tothom a sortir al carrer”, assegura la regidora, Mònica Casas, que recorda que “en les últimes edicions, la ruta va cridar l’atenció de moltes persones de fora del Morell, que recorrien el poble llibret en mà preguntant on eren els diversos establiments participants”.

Set establiments de restauració del nostre poble oferiran les seves creacions a un preu molt popular, 3,5 euros amb consumició inclosa. A més, cal tenir en compte que entre les receptes presentades pels bars, restaurants i fleques adherits a l’Apatapa 2022 hi ha opcions dolces i salades, sense gluten i, fins i tot, vegetarianes. D’aquesta manera, tothom pot gaudir d’aquesta ruta de tapes que es distingeix per la qualitat i l’originalitat.

Així mateix, i com ja és habitual, es farà un sorteig entre tots aquells que omplin la butlleta del llibret de l’Apatapa amb el segell d’un mínim de sis establiments i, alhora, indiquin quina és la millor tapa segons la seva opinió. La butlleta completada es podrà dipositar, abans del 26 de juliol, a les urnes ubicades a l’Ajuntament del Morell, al pavelló municipal i al Centre Cultural.

Pel que fa als premis seran de 350, 200 i 150 euros a consumir en qualsevol dels establiments participants en l’Apatapa 2022. La millor tapa s’emportarà 300 euros i un diploma acreditatiu. El lliurament de premis i del reconeixement a la millor tapa es farà en el marc del vermut de Festa Major, el pròxim diumenge 31 de juliol al migdia.

 

Fes clic a la imatge per consultar el llibret de l’Apatapa.