• S’espera que més de 200 persones assisteixin a la trobada, aquest diumenge 29 de maig.
  • Les cobles Reus Jove, Maricel i Mediterrània posaran la música a la jornada.

CARTELL XII APLEC DE SARDANES

Després dels dos anys de pandèmia, i just l’any en què es commemoren 100 anys de sardanes al nostre municipi, l’Associació Cultural i Sardanista del Morell, amb el suport de la regidoria de Benestar Social del consistori municipal, torna a organitzar el tradicional Aplec de Sardanes “Vila del Morell”.

“Es tracta ja de la dotzena edició d’una cita que reprenem amb moltes ganes i il·lusió”, explica Anton Ribas, president de l’entitat morellenca, encara que “volem ser molt prudents perquè hi ha persones que ens han expressat el seu respecte de cara a la Covid-19”.

L’esdeveniment arrencarà, aquest diumenge 29 de maig, a les 10.30 hores, i tindrà lloc al Parc Camí de l’Estació, com és habitual. Tot plegat en una jornada que fa de la sardana la protagonista del dia, i que aplega multitud de dansaires d’arreu del nostre territori. De fet, s’espera que més de 200 persones assisteixin a la trobada.

En el vessant musical, la diada tindrà la cobla Reus Jove, la Maricel i la Mediterrània, que interpretaran una quinzena de sardanes al matí i una quinzena més a la tarda.

Tota una festa que es complementarà amb un vermut obert a tothom, a les 13.30 hores, i un dinar de germanor, que es pot reservar al telèfon 977 84 04 31.

Després de l’àpat es reprendrà l’aplec, i el punt final el posarà, a partir de les 18 hores, el concurs de colles improvisades.