• El nostre poble acull una nova edició del curs de capacitació AEQT-AEST.
  • El termini de preinscripció acaba el 20 d’octubre.

DESCARREGA’T EL FLYER AMB EL FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ

Durant el mes de novembre tindrà lloc el curs de capacitació que organitzen conjuntament l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i l’Associació d’Empreses de Serveis de Tarragona (AEST), amb la col·laboració del nostre consistori, en concret de la regidoria d’Ocupació i formació.

Un curs que pretén qualificar els professionals que realitzen manteniment habitual al sector petroquímic de Tarragona. Aquesta qualificació té una durada de 16 hores i està condicionada a la superació d’una prova escrita que avaluarà l’adquisició de les competències.

Les persones interessades han d’omplir el formulari i portar-lo al Servei d’Ocupació Municipal dilluns, dimecres i divendres de 10 a 14 hores (Centre Cultural del Morell, segona planta). A més, també caldrà adjuntar el volant d’empadronament al Morell, el DARDO i el currículum vitae.

El curs té un cost per assistent de 143 euros, si bé l’Ajuntament el subvenciona parcialment, per la qual cosa el preu final per a l’alumne és de 30 euros (cal fer el pagament en efectiu). Les places són limitades, i el termini de preinscripció finalitza el 20 d’octubre.