• L’activitat va tenir lloc aquest diumenge, i va acabar amb un dinar de motxilla.
  • Moltes de les persones participants van poder visitar també les instal·lacions de Vermut Yzaguirre.

Pràcticament un centenar de persones de Constantí i el Morell van realitzar, aquest diumenge, una caminada conjunta fins a la Granja dels Frares. Una iniciativa de l’Ajuntament de Constantí que, anys rere any, organitza una caminada a un dels seus pobles veïns. Una jornada de germanor a la qual, morellenques i morellencs, es van unir per fer encara més festa i gaudir d’una sortida a la natura en plena tardor.

Així, el veïnat de Constantí va sortir ben d’hora del seu municipi, mentre algunes de les persones participants del Morell van poder visitar les instal·lacions de Vermut Yzaguirre. A l’arribada al nostre municipi, constantinenques i constantinencs també van poder conèixer l’empresa morellenca i, en acabar, tothom va poder gaudir d’un petit refrigeri i tast de vermut.

Un cop finalitzada aquesta activitat, totes les persones participants van seguir la ruta fins a la Granja dels Frares, on es va fer un dinar de motxilla.

“Va ser un dia rodó”, afirma Judit Fernández, regidora de Granja i Francolí i també d’Esports, “ja que vam poder compartir aquesta sortida a un espai emblemàtic amb el veïnat de Constantí, fent alhora esport i salut”. A més, els dos consistoris s’han emplaçat a fer una activitat a la inversa de cara a la pròxima primavera, en què la ciutadania del Morell faci una ruta fins al municipi veí i hi pugui visitar també algun punt d’interès.