• L’ombra d’en Peter Pan, de la Cia. Som-hi Dansa, porta tretze ballarins a escena en un muntatge espectacular.
  • La cita serà aquest dissabte 14 de maig a les 19 hores.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ

Aquest dissabte grans i petits podran viatjar fins al País de Mai Més, i és que el Teatre Auditori del nostre municipi rep L’ombra d’en Peter Pan, de la Cia. Som-hi Dansa. Es tracta d’un espectacle d’aventures i dansa per a tota la família, basat en el personatge de Peter Pan, el concepte de la seva ombra i l’inici de l’enemistat amb el capità James Garfi.

Es podria dir que és una petita preqüela de les aventures de J. M. Barrie on s’explica com i per què la seva ombra es va escapar per primera vegada, fent una reflexió sobre el perquè de fer-nos grans va relacionat amb la nostra ombra, el nostre passat i la nostra infància.

Tretze ballarins a escena que, amb l’ajuda d’un narrador molt especial, faran volar el públic fins al País de Mai Més amb una banda sonora, una escenografia i unes projeccions espectaculars.

La cita és aquest dissabte 14 de maig a les 19 hores. Pel que fa a les entrades, tenen un preu de 10 € per als adults i de 5 € per als menors de 16 anys. Es poden adquirir online, a través de la plataforma elmorell.koobin.cat, a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, i a taquilla, una hora abans de l’espectacle.

La temporada teatral va arrencar el passat 14 de gener i L’ombra d’en Peter Pan ja és la darrera que passa pel Teatre Auditori. En total, s’han pogut veure nou propostes de teatre, dansa i música.