• El CFS El Morell organitza la quarta edició del seu ja tradicional campus d’estiu.
  • A més, del 12 al 18 de juliol, ofereix unes colònies a Amposta Parc.

El CFS El Morell, que es troba en un moment ben dolç, ja té a punt les activitats per a aquest estiu: el tradicional campus, que enguany arriba a la quarta edició, i unes colònies a Amposta Parc.

El complex esportiu del nostre municipi acollirà fins a cinc torns del campus d’estiu, per a infants de 4 a 16 anys i amb un horari de 9 a 14 h, amb possibilitat d’horari d’acollida. Es tracta d’una proposta en què el protagonista és el futbol sala, amb activitats de tecnificació, però també amb altres opcions de lleure com piscina i jocs d’estiu.

Val a dir que l’activitat es farà amb monitors i entrenadors titulats, servei de fisioteràpia i assegurança. A més, hi haurà samarretes per a tota la canalla participant, i piscolabis cada final de torn.

El primer torn serà del 28 de juny al 2 de juliol; el segon, del 5 al 9 de juliol; el tercer, del 9 al 13 d’agost; el quart, del 16 al 20 d’agost; i el cinquè del 23 al 28 d’agost. El preu per un torn és de 60 €; per dos, 115 €; per tres, 165 €, per quatre, 210 € i, per cinc, també 210 €.

Pel que fa a les colònies, tindran lloc del 12 al 18 de juliol a Amposta Parc, i van dirigides a infants de 5 a 16 anys. Tot plegat, també amb monitors i entrenadors titulats, servei de fisioteràpia i assegurança.

En aquest cas, el preu, que inclou el transport i pensió completa amb allotjament, és de 300 €. Cal tenir en compte, però, que en cas de realitzar els cinc torns de campus i les colònies, el preu total és de 450 €.

Les inscripcions, tant per al campus com per a les colònies, s’han de fer a través de la web futbolsalamorell.com. Tots els detalls es poden consultar en aquest enllaç. Per a més informació, el telèfon de contacte és el 618481764.