• L’espectacle tindrà lloc dijous 9 de setembre a les 19 hores.
  • Les entrades són gratuïtes i es podran aconseguir a partir del 2 de setembre.

El pròxim dijous 9 de setembre a les 19 hores el Teatre Auditori del nostre municipi rebrà una visita molt especial en el marc de les 49es Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya. Es tracta del grup ucraïnès Colors of Transcarpathia.

Aquest festival d’Adifolk, l’Associació per a la difusió del folklore, neix l’any 1972 a Catalunya amb el nom de Jornades Internacionals Folklòriques (JIF), sota el lema de “Les danses dels pobles pel nostre poble”, amb la participació de grups folklòrics vinguts d’arreu del món. En aquesta edició hi participen quatre grups internacionals i sis de catalans.

En el cas morellenc, es podrà gaudir del grup popular Colors of Transcarpathia és de la ciutat d’Uzhhorod, a Ucraïna. Els participants del grup folklòric són estudiants i professors de l’Institut Uzhhorod de Cultura i Arts. El repertori del grup inclou danses populars ucraïneses, música i cançons típiques del país. Colors of Transcarpathia ha participat i ha guanyat diversos certàmens i festivals de folklore. El grup ha ballat en festivals internacionals de folklore a Itàlia, República Txeca, Polònia, Grècia, Eslovàquia, Geòrgia, Hongria.

Les entrades per poder veure aquest espectacle són gratuïtes, i es poden aconseguir a l’oficina del Centre Cultural a partir de dijous 2 de setembre, de 16 a 20 hores.