• La regidoria de Joventut va implicar els usuaris perquè triessin la proposta que més els agradés entre un taller de rap o de DJ.
  • L’activitat serà gratuïta i tindrà lloc cada divendres, entre el 21 de maig i l’11 de juny, al Centre Cultural.

La joventut morellenca va tenir l’oportunitat, entre el 14 i el 28 d’abril, de donar la seva opinió a l’hora de decidir quin seria el taller creatiu de primavera. Una iniciativa de la regidoria de Joventut del nostre consistori “per tal d’implicar aquest sector de la població i adaptar-nos als seus interessos”, indica la regidora, Rosa M. Sánchez.

I els resultats de l’enquesta realitzada deixen clar que els nois i noies d’entre 12 i 21 anys del nostre municipi prefereixen un taller de rap. L’altra opció proposada era un taller de DJ.

L’activitat, que serà gratuïta, es farà cada divendres entre el 21 de maig i l’11 de juny de 16 a 20 hores i al Centre Cultural. Un taller que impartiran els professionals de Versembrant i que seguirà totes les mesures de seguretat indicades per evitar els contagis de la Covid-19.

Les persones interessades poden inscriure’s fins al pròxim dilluns 17 de maig a través del correu joventut.elmorell@gmail.com. Cal remarcar que per tirar endavant el taller fan falta un mínim de 10 participants.