• El viatge va ser una iniciativa de la regidoria de Joventut.
  • El balanç és molt positiu i ja es pensa en una pròxima edició.

Una cinquantena de persones van viatjar, aquest passat cap de setmana, a Ribera de Cardós. Una iniciativa de la regidoria de Joventut del nostre consistori per fer ràfting, en el marc d’una sortida d’aventura.

“La idea inicial anava enfocada cap al jovent morellenc, però finalment s’hi han apuntat joves i no tan joves i ha esdevingut tot un èxit”, apunta la regidora de l’àrea, Rosa Sánchez. I és que el viatge “va sortir rodat, tal com havíem programat”, continua.

Així, el grup va sortir dissabte a primera hora i va tornar diumenge a la tarda, després de dinar i d’haver passat el matí en remull. “Tothom que va voler, va poder fer la baixada en ràfting, que va durar pràcticament una hora i mitja, i va ser molt divertit”, exposa la regidora. A més, “l’estada en general va anar molt bé, en un allotjament petit i casolà d’allò més recomanable”, afegeix.

En definitiva, una proposta que ha agradat molt a totes les persones participants i que, des de la regidoria, ja pensen a repetir ben aviat tenint en compte l’èxit que ha registrat.