• Hi prenen part canalla de P3 fins a 6è de primària.
  • La proposta manté les inscripcions obertes durant l’estiu, i s’allargarà fins al 10 de setembre.

Una quarantena d’infants gaudeixen, des de la setmana passada, del Casal d’Estiu del nostre municipi. Una iniciativa de la regidoria de Benestar del nostre consistori que segueix tots els protocols i indicacions establerts per part de la Generalitat de Catalunya i el Procicat respecte a la Covid-19.

Una proposta que acull canalla des de P3 fins a 6è de primària en tres grups: petits, mitjans i grans, i que té un programa ple d’activitats per tal que, de dilluns a divendres de nou del matí a dues de la tarda puguin conviure, créixer, jugar i passar-ho bé.

De fet, aquest passat divendres van fer la primera sortida. El grup de petits va poder veure animals de tota mena a La Mascota i el Jardí, un establiment que ofereix visites molt atractives i que els infants aprofiten molt. Per la seva banda, els grups de mitjans i grans van passar un matí extrem a El Rancho Wakepark fent activitats d’aigua.

Val a dir que el Casal d’Estiu del nostre poble manté les inscripcions obertes durant l’estiu, sempre que hi hagi disponibilitat de places. Per a més informació, es pot contactar amb el casal de dilluns a divendres de 9 a 14 hores als telèfons  977 84 26 39 i 977 84 16 47, o bé escriure un correu electrònic a centreobert@morell.altanet.org.