• A més de tecnificació de futbol, la canalla ha fet moltes més activitats.
  • Ara, el club es troba a punt d’engegar la maquinària per a la pròxima temporada.

Més de seixanta nens i nenes han passat pel Campus d’estiu del CD Morell, que es va iniciar el 27 de juny i va posar el punt final el passat 22 de juliol. En total, quatre setmanes amb multitud d’activitats, centrades principalment en la tecnificació de futbol, però també amb jocs d’aigua i tornejos.

Des del club, que ha rebut el suport de la regidoria d’Esports del nostre consistori, destaquen la col·laboració de Decathlon, que els ha permès gaudir del Kit Stadium i d’obsequis per a tota la canalla participant en el campus. Així mateix, valoren molt positivament aquest primer estiu sense restriccions, i reivindiquen que nens i nenes hi ha posat molt de la seva part.

Val a dir que aquest mes d’agost el club no atura la seva activitat i, tot i que ja no ofereix el campus, l’equip femení ja ha començat la pretemporada, el primer equip masculí ho farà la setmana que ve —tots dos comencen la lliga el 18 de setembre—, el juvenil, el 15 d’agost, i la resta a partir del 22 d’agost. Així mateix, totes les persones interessades a obtenir informació de cara a la pròxima temporada es poden adreçar al coordinador del CD Morell, Arnau Guinovart, al telèfon 654 08 95 19.