• El club no s’atura per vacances i ofereix una gran varietat d’opcions.
  • La setmana que ve comença l’Aftersummer Campus, per a preparar la nova temporada.

El CB Morell no descansa per vacances i, un any més, aquest estiu ha tornat a organitzar diverses propostes per tal que infants i joves continuïn practicant el seu esport preferit. La primera activitat que van dur a terme va ser el VIII Campus El Collell, a Santa Maria del Collell, del 4 al 10 de juliol. Un campus en què el bàsquet és el protagonista, però també es compagina amb rutes de quads, bicicletes, senderisme o piscina, entre altres.

A la tornada, tres torns d’una setmana cadascun del tradicional XV Campus El Morell, a les instal·lacions esportives del nostre municipi. També amb el bàsquet com a activitat principal i amb el complement de jocs, activitats multiesportives, concursos o piscina.

En total, uns 350 infants han gaudit de totes aquestes opcions que han esdevingut tot un èxit. “Venim d’un any molt difícil per a tots i, tot i això, ho hem tirat endavant i ha estat fantàstic”, expliquen des de l’entitat, que ha tingut molt presents en tot moment totes les mesures establertes per tal d’evitar contagis de la Covid-19.

I la setmana que ve comença el VI Aftersummer Campus, per a infants de 4 a 12 anys, on es realitzen entrenaments de bàsquet per grups de nivell, a més d’altres activitats multiesportives. Es pot consultar tota la informació a la web www.basquetmorell.cat.

De cara a l’inici de la nova temporada, les persones interessades poden escriure a coordinació@basquetmorell.cat o bé trucar al 696105256.