• La regidoria de Joventut organitza una sortida al parc temàtic per dissabte 26 de novembre.
  • Qui s’hi inscrigui podrà gaudir de tota una jornada de diversió en el marc de la campanya nadalenca.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament del nostre municipi ha preparat una sortida a PortAventura World per al pròxim dissabte 26 de novembre, en plena temporada nadalenca del parc temàtic. Es tracta d’una activitat oberta a tota la ciutadania empadronada al Morell, però especialment dirigida als més joves. “Pensem que d’aquesta manera creem comunitat entre el jovent morellenc, a la vegada que oferim una proposta molt atractiva per passar un dia divertit amb amics”, exposa la regidora responsable de l’àrea, Rosa Sánchez.

L’autobús sortirà a dos quarts de deu del matí de davant del Centre de Dia, ja que PortAventura World obre les portes a les deu, mentre que l’arribada al Morell es preveu per les set de la tarda, una hora després del tancament del parc.

Pel que fa als preus, els majors de 18 anys hauran de pagar 30 euros; entre 12 i 17 anys, 20 euros; i entre 4 i 11 anys, 10 euros. Per a nadons de 0 a 3 anys és gratuït, i les persones que tinguin el passi del parc tindran l’autobús gratuït, però en tots dos casos caldrà que s’inscriguin igualment per tal de tenir plaça de transport.

Les inscripcions es poden formalitzar fins divendres 18 de novembre a les oficines del Centre Cultural, de quatre de la tarda a vuit del vespre. Més informació al 977 84 21 76.